K.J. Elektro A/S


Historien bag firmaet K.J. Elektro A/S.


I oktober 1984 startede Kai Langerup sit enkeltmandsfirma ”K.J. teknik” fra privatadressen på østerbro i Nykøbing Falster.


Arbejdsopgaverne var salg og servicering af elektronik og automatik. Firmaet kom godt fra start og allerede i 1986 var der tre ansatte.

Den positive udvikling fortsatte, og i takt med et stigende antal opgaver blev pladsen i privaten for trang. I 1995 flyttede firmaet derfor til nye lokaler på ca. 700m² i Nykøbings nordlige industrikvarter.


For at sikre sin position som elektrovirksomhed overtog Kai Langerup i 1998, det velfungerende elektroværksted ”E. Elektro ApS”, og alle aktiviteter blev flyttet til ”K.J. teknik og elektro”s adresse på Ndr. Ringvej. Overtagelsen forløb uden problemer og kundekredsen blev udvidet betydeligt, da et lagersalg af elmotorer, gear, pumper, batterier og reservedele blev etableret og udbygget, således, at der i dag er tale om et komplet lager for flere af de nævnte produkter.


Ved indgangen til år 2000 skifter firmaet navn fra ”K.J. teknik og elektro” til ”K.J. Elektro ApS”, og samtidig var medarbejder antallet nået op på 10. Pladsen var igen ved at være for trang, og firmaet blev udvidet med yderligere 280 m² værkstedsfaciliteter.

I 2002 flyttes alle aktiviteter over i et aktieselskab,” K.J. Elektro A/S”, med Kai Langerup som direktør.


Bestyrelsen består herefter af Morten Lindberg som formand, og Kai Langerup og Jannich Lassesen som bestyrelsesmedlemmer.

I foråret 2002 overtages firmaet ”Sundby Bådehandel” af Geofferi Finch. Alle aktiviteter flyttes her til vor adresse på Ndr. Ringvej, og der etableres samtidig en ny butik med bådudstyr, som blev meget populær lige fra starten.


I 2006 udvides igen med køb af en 420 m² stor lagerhal på den nærliggende Odensevej, og i 2007 bygges endnu en lagerhal på Odensevej. Firmaet rådede således  over i alt ca. 2000 m², fordelt på værksteder, lager og administration.


I 2016 sælges bygningerne på Odensevej til Windturbs, hvorefter K.J. Elektro lejer sig ind hos Windturbs.


I 2015 indledes et generationsskifte imellem nuværende direktør Kai Langerup og de 2 bestyrelsesmedlemmer og mange årige medarbejdere, Morten Lindberg og Jannich Lassesen. Generationsskiftet er planlagt over ca. 5 år, og kan således fuldt effektureres i ca. 2020, hvor Morten Lindberg og Jannich Lassesen herefter vil eje hver 50% af firmaets aktier.


Lige fra starten i 1984 har firmaet haft en konsekvent holdning til betydningen af god service. Sådan er det også i dag. I fremtiden til K.J. Elektro A/S ikke kun levere den bedste service, men også gøre sit til at levere en mere komplet service.

Målet er at sikre K.J. Elektro A/S en førende position inden for service af elektro-, automatik- og elektronikområderne. Firmaet har således 24 timers døgnservice.


Firmaets kunder er hovedsageligt indenfor skibsfart, industri, entreprenører, installatører, landbrug og autoværksteder.

Virksomheden udfører alle reparationer på eget værksted, med afdelinger for elektro, elektronik og automatik.


Alle virksomhedens ansatte er faglærte og flere med mange års erfaring indenfor deres fagområder: elektromekaniker, elektronikmekaniker, automatiktekniker og elektrofagtekniker.


K.J. Elektro A/S er klar til at bevise sin rolle, som en attraktiv samarbejdspartner på elektroområdet, når det gælder salg, service og reparation.