Automatik tekniker søges

K.J. Elektro A/S søger markedets bedste Automatik tekniker.

Har du lyst til at arbejde på en arbejdsplads, hvor engagerede og motiverede medarbejdere arbejder på tværs af faggrænser med alle de spændende og udfordrende opgaver vi dagligt står overfor – så kan du være vores nye medarbejder.

K.J. Elektro A/S søger en Automatik tekniker som har lyst til følgende opgaver; Fejlfinding på diverse elektriske anlæg. Erfaren i relæ teknik, lettere programmering af PLC, dog ikke en forudsætning. Vi har en stor maritim berøringsflade og Dette bevirker naturligvis en del arbejde for alle vores maritime kunder.

Du skal være en teamplayer og samtidig kunne arbejde selvstændigt og løsningsorienteret, have godt humør og lægge vægt på godt samarbejde med kolleger og kunne yde den bedste service hos vores kunder. Vi arbejder 24/7 så overarbejde og eventuelle rejser kan forekomme.

Vores forventning til dig:

· Er uddannet Automatik teknikereller har indgående kendskab til Automatik arbejde.

· Læser og forstår EL tegninger og diagrammer.

· Har en god teknisk og mekanisk forståelse for Automatik området

· Læser, taler og skriver Dansk flydende

· Læser, taler og skriver Engelsk på fornuftigt niveau

· Du skal være indstillet på lejlighedsvis rejse arbejde

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Morten på telefon +45 4094 8999. Ellers ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV på ml@kjelektro.dk, mærket “Automatik tekniker”.

Løn efter kvalifikationer.

Tiltrædelse: Snarest.

Vi indkalder løbende til samtale.

Antal ledige stillinger: 1